Cum comand

Procesul de comanda online pe site-ul www.jarex-piese.ro este simplu, sigur și rapid. Mai jos, gasești toti pașii care trebuie parcursi in vederea plasarii unei comenzi online la Jarex Piese.

Cauta produsul dorit: poti cauta un produs direct in campul special de cautare sau navigand in categoriile de produse sau aplicatii direct din meniul afisat.

Adauga produsele dorite in cosul de cumparaturi prin selectarea butonului “Adauga in cos.”

Poti adauga in cos mai multe produse, din categorii diferite.

 

Verifica-ti comanda

Dupa adaugarea fiecarui produs, esti directionat automat in cosul de cumparaturi, aici poti sa revezi lista produselor selectate, sa actualizezi cantitatea sau sa renunti la unul sau toate produsele selectate.

 

Detalii de facturare si livrare comanda

Dupa adaugarea produselor dorite in cos, trebuie sa selectezi detaliile de facturare, metoda de plata dorita. Livrarea se va efectua prin curier sau cu ridicare de la sediul nostru (str. Selimbarului, nr.153, Cisnadie, Jud. Sibiu).

Nu uita sa citesti termenii si conditiile si sa bifezi casuta “Prin trimiterea comenzii accept termenii și condițiile Jarex Piese” inainte de a trimite comanda.

Pasul final pentru trimiterea comenzii este butonul “Trimit comanda”. La scurt timp dupa apasarea acestui buton vei primi un e-mail prin care se confirma inregistrarea comenzii.

 

Ai mai cumparat pana acum de la noi sau este prima data?

Daca esti client nou, completeaza datele din formularul “Creare cont”

Daca esti deja client, introdu e-mail-ul si parola in “Autentificare” si ti se vor incarca toate datele folosite la ultima comanda.

 

Salvarea datelor

Dupa fiecare comanda plasata, datele de livrare sunt salvate pentru a putea fi folosite ulterior.

JarexPiese

Copyright 2021 JAREX PIESE. Toate drepturile rezervate

Web Design by Media Serv
Close
Jarex Piese
Jarex Piese
Luni-Vineri: 09-18
Jarex Piese
Salut! Cu ce te putem ajuta?
13:11
Whatsapp