Modalitati de plata

Ai la dispoziție următoarele modalități de plată pentru comanda ta:

* Plata online cu cardul
* Transfer bancar
* Plata numerar la livrarea coletului
* Plata numerar/card la sediul nostru

Plata online cu cardul

Iti oferim posibilitatea de a plăti pentru comanda ta în avans, cu cardul de debit sau credit. Plățile cu cardul sunt procesate in condiții de maximă siguranță prin intermediul NETOPIA Payments.
* Se acceptă carduri Visa si Mastercard. Procesul se desfașoară pe scurt în modul următor: când ajungi cu comanda în pasul de alegere a metodei de plată, alegi metoda de plată online cu cardul, apesi butonul Plaseaza comanda, apoi ajungi la pagina de confirmare a comenzii, apoi apesi butonul Plateste acum. Vei fi dus direct la pagina de plată, care se gasește pe server-ul NETOPIA Payments. Această pagină este din toate punctele de vedere securizata și niciuna din datele introduse nu este salvată sau accesibilă unei terțe persoane. Va fi nevoie să introduci numărul cardului tău, codul de siguranță CVS (de 3 cifre) de pe spatele cardului, numele titularului (așa cum apare pe card) și data expirării. După ce ai introdus toate datele corect, apeși butonul Continuă, comanda va fi finalizată și vei primi mesajul de confirmare atât pe ecran (în browser), cât și pe email.

 

Transfer bancar

Dacă alegi această metodă de plată, după finalizarea comenzii vei primi un emailul de confirmare si factura proforma cu datele necesare pentru realizarea transferului bancar. Poți folosi contul tău de internet banking pentru a face transferul, fie poți să te prezinți la banca ta pentru a-l face. În al doilea caz poți să îți listezi proforma din emailul de confirmare pentru a avea toate datele la tine, fie ți le notezi (numele firmei, CUI, adresa noastră, banca, contul IBAN, numărul comenzii și totalul de plată).
* Trimite-ne apoi confirmarea transferului prin email la comercial@jarex-piese.ro. Confirmarea poate să fie un raport generat din contul tău de internet banking, fie un print screen din cont, fie confirmarea de la bancă în forma scanată. Dacă nu ai aceste metode la dispoziție, scrie-ne un email că ai plătit și îți vom expedia coletul când va apărea plata în contul nostru.

NOTĂ: indiferent prin care metodă faci transferul, ai grijă să incluzi în câmpul corespunzător scopului trasferului numărul comenzii tale.

Date necesare pentru transfer
Firma: Jarex Piese SRL
CUI: RO29682291
IBAN: RO90 BTRL RONC RT02 4012 2701
Banca: Transilvania

Plata numerar la livrarea coletului

Dacă dorești să plătești la livrarea coletului, vei înmâna contravaloarea comenzii numerar curierului la livrare.
Aceasta metoda de plata se aplica pentru valori mai mici de 5000 lei.

Plata numerar/card la sediul nostru

Dacă dorești să îți ridici personal produsele de la sediul nostru din Str. Selimbarului, nr. 153, Cisnadie, Jud. Sibiu, ai la dispoziție posibilitatea de a plăti numerar sau cu cardul în momentul ridicării.

 

JarexPiese

Copyright 2021 JAREX PIESE. Toate drepturile rezervate

Web Design by Media Serv
Close
Jarex Piese
Jarex Piese
Luni-Vineri: 09-18
Jarex Piese
Salut! Cu ce te putem ajuta?
16:15
Whatsapp